Menu

Valid aan de "Smart Industry" tafel

Valid heeft recentelijk deelgenomen aan een ronde tafel bijeenkomst over het thema Smart Industry.

De historie op de Chemelot Campus, met klanten als DSM, Sabic, Sitech, OCI Nitrogen en Stamicarbon, toont een lang track record binnen de industrie. Tevens biedt Valid geruime tijd aan diensten aan organisaties als ASML, Canon / Océ, FujiFilm en NXP. Vanuit die ervaring hebben we deelgenomen aan de ronde tafel over de toekomst van deze veelzijdige branche. Aan tafel zaten, naast Valid, vertegenwoordigers van Borealis, de Limburgse Werkgeversvereniging, Sitech Services en SPIE Controlec Engineering.

Frank Maes heeft namens Valid de visie rondom Big Data, BI en Analytics toegelicht, gezien vanuit de impact van ICT op de industrie. Ook onderwerpen als predictive maintenance en sociale- en technologische innovatie passeerden de revue, stuk voor stuk topics die van belang zijn in het kader van Industrie 4.0.

Een verslag van de bijeenkomst is gepubliceerd in het magazine “Het Ondernemersbelang”, een vakblad dat vijf maal per jaar verschijnt. Klik hier om “Het Ondernemersbelang” te downloaden. Het verslag van de bijeenkomst is te vinden op pagina 18.