Menu

The Microsoft Cloud Show - Valid Highlight

Sinds maart 2016 is Valid sponsor van de Microsoft Cloud Show. Deze podcast wordt gehost door twee (onafhankelijke) Microsoft fanaten, Andrew Connell, “AC”, en Chris Johnson, “CJ”. Ze behandelen wekelijks, op eigenzinnige wijze, de nieuwste ontwikkelingen omtrent de Cloud-wereld, met extra aandacht voor de ontwikkelingen van Microsoft.

De sponsoring van Valid was in maart 2016 een eerste stap naar verdere uitbreiding van de Show. Het doel van de Microsoft Cloud Show is om zonder commerciële inslag door te dringen tot de kern van nieuwe ontwikkelingen binnen de Cloud-omgeving. Zoals ze het zelf beschrijven op hun website: “…Just the information … no marketing … no BS, just two dudes telling you how they see it.”

Valid is trots dat haar naam verbonden is aan een platform dat zich inzet om de kern van nieuwe technologieën te delen. Sinds de start van de sponsoring neemt het bereik toe en groeit de invloed van AC & CJ.

Als dankbetuiging voor de sponsoring hebben AC & CJ aflevering 172 in het teken gezet van Valid. Collega’s Guido Ritzen, Technisch BI Consultant, en Martijn van Grieken, Senior Data Scientist, vertellen in een gesprek met Andrew Connell over hun hands-on ervaringen met zaken als Machine Learning en de Advanced Analytics oplossingen van Microsoft. Beluister de aflevering hier.

The Microsoft Cloud Show is bij uitstek hét platform om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de Cloud-wereld. Abonneer hier op de podcast om notificaties te ontvangen zodra een nieuwe aflevering beschikbaar is.