Menu

Smartwares sluit nieuw uitbestedingscontract met Valid

Het snelgroeiende consumergoodsbedrijf Smartwares en Valid hebben na het eerste jaar van samenwerking het lopende contract opengebroken en een nieuwe meerjarige overeenkomst gesloten.

De overeenkomst omvat de migratie van diverse ICT-omgevingen van dochterbedrijven van Smartwares, zoals bijvoorbeeld Nedac Sorbo. De migratie naar Valid's Private Cloud omvat onder andere de kantoorautomatisering en de business applicaties. Met deze Cloud biedt Valid Infrastructure-as-a-Service diensten aan haar klanten. De Valid Cloud is gebaseerd op het FlexPod™ platform, dat bestaat uit VMware, Cisco en NetApp technologieën. De Smartwares bedrijven maken tevens gebruik van de meertalige servicedesk van Valid, SAP hosting en netwerkbeheer.

"Smartwares kiest voor de Outsourcing- en Cloud diensten van Valid omdat we onze business zo optimaal mogelijk willen ondersteunen. De strategie van Smartwares is gericht op autonome groei en groei door overnames. We zijn daardoor op zoek naar een flexibele ICT-dienstverlener waarbij we de ICT-infrastructuur, de werkplekken en de bijbehorende services als dienst konden afnemen" aldus IT Director, René Geelhuyzen. "Ook de cultural fit was voor ons een belangrijk selectiecriterium", zo vult hij aan. "Valid heeft het afgelopen jaar bewezen strategisch mee te kunnen denken en ze kunnen ons snelle migratie tempo bijbenen. Vanwege het stijgende volume dat wij afnemen was het een goed moment om het contract daar weer mee in lijn te brengen. Daarin zijn we prima geslaagd".

"We zijn trots dat Smartwares na het eerste jaar een lange termijn partnership met ons aan wenst te gaan. Het is mooi om te zien dat ze vertrouwen hebben in onze mensen en de kwaliteit van onze dienstverlening. Met Smartwares heeft Valid een klant die het vertrouwen uitspreekt in onze innovatieve Outsourcing- en Cloud diensten. De Cloud is voor ons duidelijk een transformatiemotor welke bijdraagt aan onze lange termijn doelstellingen. Smartwares neemt gezien haar snelle groei en internationale ambities een prominente plaats in binnen Valid" aldus Dis Valcq, Directeur Valid.