Menu

Partnership Valid en Masergy

Valid en Masergy gaan samenwerken om managed netwerk diensten en geavanceerde security oplossingen aan te bieden.

Eindhoven, 9 april 2015 - Valid heeft aangekondigd een partnership aan te gaan met Masergy Communications Inc., een wereldwijde leider op het gebied van managed netwerk diensten en Cloud services. Deze overeenkomst stelt Valid in staat om zowel wereldwijde managed netwerk services, als geavanceerde Security services toe te voegen aan haar portfolio.

Masergys superieure technologie en klantgerichtheid wordt bevestigd door haar meest toonaangevende klanten. Met een Net Promoter Score (NPS) van +61 onderschrijft Masergy haar toewijding aan “de klant is koning”. Dis Valcq, oprichter en directeur van Valid, over de samenwerking met Masergy; “De servicegerichtheid van Masergy sluit perfect aan bij onze missie om klanten te laten excelleren door de inzet van innovatieve ICT en dus bij ons motto Stay Ahead”.

Masergys managed netwerk oplossingen zijn gebaseerd op haar vooruitstrevende Software Defined Network (SDN) platform. Dit platform levert de flexibiliteit die nodig is om, via Self-Service, aanpassingen door te kunnen voeren wanneer dit nodig is vanuit de bedrijfsbehoeftes. Het SDN platform stelt organisaties in staat om de connectie tussen vestigingen van over de hele wereld, datacenters en andere locaties naadloos tot stand te brengen met een high-performance netwerk. Dit netwerk biedt de mogelijkheid om bandbreedte on demand te leveren en maakt het mogelijk om controle over de kwaliteit van de service te houden, om op ieder moment te voldoen aan fluctuerende prestatievereisten.

Naast de managed netwerk oplossingen gaat Valid ook Masergys Unified Enterprise Security oplossingen aanbieden. Deze diensten helpen organisaties om hun digitale eigendommen te beschermen, door middel van gepatenteerde machine learning, geavanceerde bedreigingswaarneming en continue monitoring. Masergy en Valid gaan samenwerken om deze oplossingen te implementeren en doorlopende service te verlenen.

“Masergys adoptie van innovatieve technieken is een schoolvoorbeeld van onze visie dat het adopteren van nieuwe technologie kan leiden tot het realiseren van zoals wij dat noemen Business Benefits. We kijken er naar uit om een lange en vruchtbare samenwerking met Masergy in te zetten om onze klanten te helpen hun doelen te behalen.” concludeert Valcq.

“We zijn verheugd om Valid toe te voegen aan ons partnerportfolio.” zegt Chris MacFarland, CEO van Masergy. “Onze strategische partners spelen een significante rol in onze ontwikkeling van new business en leveren een consistente bijdrage aan onze groei. Onze partners blijven graag met ons samenwerken, mede ook vanwege onze innovatieve oplossingen en onze unieke klantgerichtheid.”