Menu

Samenwerking OCI Nitrogen en Valid opnieuw bekrachtigd

OCI Nitrogen heeft haar Managed Services contract met Valid verlengd voor een periode van 3 jaar. Tot en met medio 2017 zal Valid wereldwijd beheer- en supportdiensten blijven leveren voor OCI Nitrogen en haar eindgebruikers. 

De succesvolle samenwerking begon in 2010 met een project waarbinnen een volledig nieuw ontwerp en inrichting van de technische infrastructuur voor OCI Nitrogen werd opgeleverd. Per 1 juni 2011 werd dit project succesvol voltooid. In de afgelopen 3 jaar heeft Valid het operationele beheer en de support diensten tot volle tevredenheid van OCI Nitrogen geleverd.

Waar beide partijen gedurende deze afgelopen contractperiode intensief samengewerkt hebben om te komen tot verregaande optimalisatie van de omgeving en de supportprocessen, zal gedurende de looptijd van de nieuwe overeenkomst de huidige infrastructuur opnieuw een vernieuwingsslag ondergaan. Een uitdagend traject, dat beide partijen op basis van hun ervaringen echter zeker met vertrouwen tegemoet zien.

Valid is trots dat OCI de overeenkomst voor 3 jaar verlengd heeft en daarmee blijk van waardering geeft voor de professionele dienstverlening die Valid levert.      

Over OCI Nitrogen

OCI Nitrogen is in Europa één van de marktleiders in minerale meststoffen. Daarnaast is OCI  wereldwijd de grootste producent van melamine. De ammoniak die OCI produceert is de basis voor zowel de meststofproductie als voor de productie van melamine.

OCI Nitrogen heeft een historie van meer dan 80 jaar. Tot 2010 waren ‘Melamine’ en ‘Agro’ een onderdeel van het Nederlandse chemieconcern DSM. Sinds 2010 opereert OCI onder een nieuwe moedermaatschappij Orascom Construction Industries (sinds 2013 OCI N.V.).

Het hoofdkantoor en de voornaamste productiefaciliteiten zijn gevestigd in Geleen (Nederland). In de regio Zuid-Limburg biedt OCI werk aan circa 475 werknemers. Wereldwijd werken er 700 medewerkers met meer dan 20 verschillende nationaliteiten.

Meer informatie over OCI vindt u op www.ocinitrogen.com