Menu

Wegens succes verlengd! Kom op 21 mei kennismaken bij Valid!

Wegens het succes van de vorige editie organiseren we nog een kennismakingsavond!.

Valid nodigt je uit om op een vrijblijvende manier en onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met onze innovatieve organisatie. Deze kennismaking is er op gericht om jou, een gedreven ICT Professional, te laten zien wat Valid kan betekenen als werkgever. Wat bieden wij onze medewerkers, welke banen zijn er voor jou beschikbaar en vooral, hoe past dit bij je eigen wensen? Zijn wij de nieuwe werkgever waar jij naar op zoek bent? Bieden wij jou de nieuwe uitdaging waar je al enige tijd naar zoekt? 

Om dit te ontdekken organiseren wij een vrijblijvende kennismakingsavond op ons kantoor. Wij ontvangen je graag in een informele sfeer, geven je informatie over Valid en geven je alle ruimte voor het opdoen van indrukken en het stellen van vragen. Je bent welkom vanaf 17:00 uur en kunt binnenlopen tot 20:00 uur op ons kantoor in Utrecht, Van Deventerlaan 101. 

Lijkt het je iets? Meld je dan aan bij onze recruiter, Carolien Rook. Je mag je gegevens opsturen naar carolien.rook@valid.nl, uiteraard kan je ook altijd mailen of bellen naar 088- 900 95 00 of 06-2119 45 60  voor meer informatie.