Valid Nieuws

18 jan. 2019

Valid opent kantoor op Schiphol

Wij zijn verhuisd! Valid is ingetrokken bij Spaces op Schiphol, in hetzelfde pand als Microsoft.

“De financiële sector is een van onze strategische focus-sectoren. Daarom is het goed om in het Amsterdamse gevestigd te zijn, dichtbij een aantal belangrijke hoofdkantoren.” Dat zegt Dis Valcq, Directeur Valid. “Bovendien zijn wij een belangrijke partner van Microsoft. 'Microsoft, tenzij…’ is ons devies. Het feit dat we nu onder hetzelfde dak opereren, maakt de samenwerking nog gemakkelijker.”

Het adres van de nieuwe vestiging:
Valid
Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ  Amsterdam/Schiphol

De Valid-locatie op de Van Deventerlaan 101 in Utrecht wordt opgeheven. Valid heeft verder vestigingen in Eindhoven, tevens hoofdkantoor, en Maastricht. De geografische spreiding over drie locaties zorgt ervoor dat Valid, haar klanten en medewerkers altijd dichtbij elkaar zijn.
 

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.