Menu

Geslaagd PMI Event bij Valid

Op 11 november heeft er in de V-Tower in Eindhoven een bijeenkomst plaatsgevonden met als thema “Best Practices in developing Organizational Project Management Capability”. Deze bijeenkomst is het resultaat van een samenwerking tussen Valid en het Project Management Institute Netherlands Chapter (PMI).

Een avond waar presentaties van Shell en ASML de ingrediënten waren voor bijzonder interessante discussies. Bij de presentatie van Shell werd uitvoerig stilgestaan bij het zogenaamde SPA Pentagram model dat alle componenten omvat om de juiste mensen te ontwikkelen tot het best haalbare en gewenste project management niveau. 

Bij ASML blijkt de grote uitdaging te zijn om zeer intelligente en creatieve mensen, het gros van de medewerkers bij ASML, te bewegen en te motiveren om op een eenduidige en gestructureerde manier projecten uit te voeren.

Tijdens de afsluitende netwerkborrel werd duidelijk dat het doel van deze bijeenkomst, namelijk het aangaan van de dialoog over projectmanagement vraagstukken, ruimschoots is behaald.

Wilt u meer informatie over het Project Management Institute Netherlands Chapter? Kijk dan hier. Voor meer informatie over Valid’s projectmanagement diensten, kijk hier of neem contact op met Frank Maes, Manager Delivery BIAS via 088 900 95 00.