Menu

Fujifilm Europe zet in op langdurig partnership met Valid

Tilburg, 9 juli 2015 – FUJIFILM Europe heeft haar Managed Services overeenkomst met Valid wederom verlengd, nu voor een periode van 5,5 jaar. Tot 1 januari 2021 zal Valid beheer- en supportdiensten leveren voor FUJIFILM Europe. Met deze verlenging bekrachtigen beide partijen hun succesvolle samenwerking sinds 2007.

Valid heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrokken en flexibele ICT-dienstverlener waarmee Fujifilm graag wil blijven samenwerken. Met de nieuwe overeenkomst zijn vraag en aanbod weer volledig op elkaar afgestemd en biedt Valid de beheerdiensten die Fujifilm nodig heeft. De nieuwe overeenkomst omvat server-, netwerk- en storagebeheer, local support, applicatiemanagement en een meertalige Europese servicedesk ten behoeve van zo’n 1500 gebruikers binnen Europa. Daarnaast zal Valid in de nieuwe overeenkomst tevens server-, netwerk- en storagebeheer en local support voor de Fujifilm locaties in Duitsland verzorgen.

Valid is uitermate blij met het door Fujifilm uitgesproken vertrouwen en ziet er naar uit om met haar professionele dienstverlening een bijdrage te blijven leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van Fujifilm.