Menu

Catena Group kiest voor Valid

Catena Group, dochteronderneming van NXP, heeft na een zorgvuldig selectieproces Valid uitgekozen voor het begeleiden en uitvoeren van de migratie van de huidige on-premises Exchange 2007 mail omgeving naar een hybride Office 365 omgeving. Het traject, dat zo'n 1 ½ maand in beslag zal gaan nemen, is reeds gestart.

De doelstellingen van de Catena Group zijn helder, namelijk een nieuwe up-to-date hybride omgeving creëren voor alle medewerkers waarin maximaal efficiënt samen gewerkt kan worden met behoud van comfort en gebruik makend van alle nieuwe functionaliteit welke het Office 365 platform biedt.

Meer specifiek omhelst het project de migratie van Exchange mailboxen, agenda items en contactpersonen. Ook de koppeling naar de eigen Office 365 tenant en het inrichten van proxyservers, load balancers, dirsync- en ADSF servers zal door Valid worden uitgevoerd in samenwerking met het IT team van de Catena Group. Daarnaast wil de Catena Group gebruik gaan maken van de communicatieservice Lync Online, welke binnen Office 365 beschikbaar is. Bovendien zal er in een later stadium ook gebruik gaan worden gemaakt van SharePoint Online als communicatieplatform. Microsoft Office 365 combineert de Cloud versies van Microsofts meest vertrouwde communicatie- en samenwerkingsproducten met de nieuwste versies van haar desktop software en de bijbehorende web-applicaties.

De Catena Group heeft na een uitgebreide selectie voor Valid gekozen vanwege de aanwezige specialistische kennis van Office 365, de ervaring met Valid in eerder uitgevoerde trajecten bij moederbedrijf NXP, de hoge snelheid van acteren en de persoonlijke klik met de uitvoerende consultants. Bovendien legt Valid sterk de focus op het behalen van de bedrijfsdoelstellingen van de Catena Group, welke tijdens het proces continu gemonitord zullen worden.

Na de migratie en het inrichten van de benodigde functionaliteit zal uiteindelijk het volledige Office 365 aanbod benut worden en zullen medewerkers de voordelen gaan ervaren die deze online diensten van Microsoft biedt. Beide partijen hebben veel vertrouwen in de samenwerking