Technische services

Het optimaliseren en innoveren van bedrijfsprocessen maakt je slagvaardiger als organisatie. Onze Technische Services helpen daarbij. Iedere moderne onderneming maakt gebruik van data-gedreven applicaties. Door bestaande applicaties te verbeteren of innovatieve applicaties te ontwikkelen, zorgen we voor efficiëntere bedrijfsprocessen. Wij leveren hoge kwaliteit met de juiste balans van kosten, mensen en middelen. Zo loop je zo min mogelijk risico. Daarbij maken we optimaal gebruik van beschikbare data.

Wil je weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen met Technische Services? Stuur ons een bericht en we nemen binnen een werkdag contact met je op. Geen zin om te wachten? Bel ons op 088 - 900 95 00.

Applicatiemanagement

Om bedrijfscontinuïteit te garanderen, moeten de applicaties van jouw organisatie meegroeien met jouw business. Door applicaties te optimaliseren of nieuwe, innovatieve applicaties te ontwikkelen, verbeteren we de bedrijfsprocessen van jouw organisatie. Wij hebben alles in huis om jouw applicaties te ontwikkelen, testen, releasen, beheren en innoveren. On-site of remote. On-premise of in de cloud. Uiteraard zorgen we voor een migratietraject met minimale downtime en impact op jouw organisatie.

(SD)-WAN en LAN              

Om te blijven groeien, is flexibiliteit en schaalbaarheid van jouw organisatie vereist. Met een modern netwerk ben je voorbereid op de toekomst. Daarmee wordt een fundament gelegd voor de groei en schaalbaarheid van jouw organisatie. Valid ondersteunt en adviseert graag met (SD)-WAN en LAN.

Stand-by diensten

Wij bieden je 24/7 ondersteuning op je hele infrastructuur, uiteraard ook on-premise. De experts van Valid staan paraat om de continuïteit en de stabiliteit van jouw organisatie te waarborgen. Er is altijd een servicelevel dat past bij jouw organisatie. We zijn een ‘single point of contact’ tussen jouw organisatie en al je IT-partners. Zo sta je er nooit alleen voor.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.