Consultants direct voor jou beschikbaar

Heb je behoefte aan de expertise van onze IT-consultants? Dat kan! Hieronder zie je enkele expertises die jouw organisatie voorop laten lopen.

Business Intelligence Consultants

Onze BI Consultants zetten data om naar analyses en inzichten, door middel van onze krachtige BI- & Analytics oplossingen. Van strategievorming en het bouwen van een dataplatform naar self-service dashboards en voorspellende modellen. Al onze consultants zijn Microsoft gecertificeerd en werken graag met de nieuwste Microsoft technologieën. 
Haal meer waarde uit jouw data met één van onze specialisten!

Wacht niet langer
 

Software Developers

Wat onze developers voor jou kunnen betekenen? Wat dacht je van het ontwerpen en bouwen van een mobile app of web portals. Of denk aan Artificial Intelligence projecten in combinatie met Internet of Things! Wat het ook is binnen, op het gebied van software development, onze developers helpen je graag. Ze zijn Microsoft gecertificeerd en werken met het .NET Framework en voornamelijk met .NET Core. 

Bel ons

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.