Push-for-Wifi app

Een druk op de knop

Met één “push” op de knop regel je toegang tot een beveiligd WiFi netwerk voor gasten op het kantoor. Geen knullige onderbrekingen meer, omdat iemand een WiFi code moet ophalen bij de receptie. En een standaard wachtwoord voor het gastennetwerk (“Want dat is zo praktisch…”) behoort ook tot het verleden, wel zo veilig.

Zoals de naam al zegt, met één “push” wordt er een code gegenereerd die bezoekers toegang geeft tot het gastennetwerk. De code kan mondeling doorgeven worden aan de bezoeker of simpelweg door het tonen van het scherm van de telefoon. Daarnaast is er een sms-functie beschikbaar, waarmee de code gemakkelijk door te sturen is. Of kopieer de code en plak die vervolgens in een app’je of een e-mail. De Push-for-WiFi app biedt ook de mogelijkheid om achtereenvolgens meerdere codes te genereren voor meerdere bezoekers.

Professionele gastvrijheid

De Push-for-WiFi app betekent een professionele uitstraling en is een mooie aanvulling op de gastvrijheid. Wanneer de klant na een bespreking nog even in het bedrijfsrestaurant wat werk wil verzetten, is snel toegang geven tot het netwerk wel zo prettig. De geldigheid van de code is gemakkelijk zelf te bepalen. Soms volstaat een code voor een werkdag, in andere situaties is toegang tot het gastnetwerk een hele week wenselijk. De keuze is aan jou. Daarnaast is de app volledig in eigen huisstijl in te richten. Dit vertaalt zich in een app die past in de look and feel van jouw organisatie.

Hoe werkt het?

We verbinden de backend van de app met jouw personeelsbestand. Jouw collega’s loggen eenmalig in met hun bedrijfsaccount en de app is klaar voor gebruik. Eenvoudig te downloaden in de App Stores. De Push-for-WiFi app is geschikt voor Android, iOS en Windows Phone. 
Jouw gast maakt verbinding met het netwerk, waarna een welkomstpagina geopend wordt, waar de code wordt ingevoerd. Ook deze welkomstpagina is volledig naar je eigen wensen in te vullen.

Eenvoudige installatie

De Push-for-WiFi app is relatief eenvoudig te installeren. We koppelen de app aan de Azure cloud backend, zodat de code die de app toont wordt doorgegeven aan je, on premise, WiFi adapter. 
Dit betekent dat er een kleine aanpassing moet worden gedaan aan jouw zijde, op de WiFi adapter. Je kunt er voor kiezen om de installatie zelf uit te voeren, of dit door een van onze professionals te laten doen. 
Het is dus niet nodig om een volledig project op te tuigen, welke maanden tijd in beslag neemt. De implementatie heeft een korte doorlooptijd, waardoor je snel, makkelijk en veilig gebruik kan maken van de app. 

Randvoorwaarden

Er bestaan uiteraard wel een aantal randvoorwaarden. Een Push-for-WiFi app is vanzelfsprekend niet te gebruiken zonder een WiFi netwerk.
Als aanvulling op onze dienstverlening zijn we je graag van hulp om er voor te zorgen dat het netwerk, en dus ook het gastennetwerk, naar behoren functioneert.
Daarnaast is het van belang dat we een koppeling kunnen realiseren met de Active Directory. Ook hiermee zijn we je uiteraard graag mee van dienst.

As a service

De app wordt “as-a-service” aangeboden, wat betekent dat je na de implementatie slechts betaalt voor wat je gebruikt. Zeker wanneer het gebruik van de app sterk fluctueert is dit een prettige bijkomstigheid.
Het gebruik wordt gemeten aan de hand van het aantal medewerkers die de app gebruiken. Dat betekent dat jouw collega’s ongelimiteerd WiFi codes kunnen opvragen, zonder dat het in de papieren gaat lopen.
Iedere maand ontvang je een helder overzicht van het gebruik van de app, met voorspelbare kosten.

Ik wil ook een wifi app
 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.