Maatwerkapplicaties

Applicaties die gewoon doen wat nodig is en waar gebruikers graag mee werken. Blijere klanten, tevreden medewerkers, lagere kosten dankzij selfservice en digitaliseren van processen. Wat wil je nog meer?

Onze aanpak is erop gericht om precies dát te realiseren. Samen met jou! Valid hanteert daarbij een agile werkwijze, waarbij we je actief betrekken in het ontwikkelproces. Zo zie je direct progressie en ben jij in staat om het ontwikkelteam snel en continu van feedback te voorzien. Wij bieden verschillende samenwerkingsvormen: zo kun je ervaren softwareprofessionals bij ons inhuren, maar ook softwareprojecten aan ons uitbesteden. Welke vorm je ook kiest, we dragen altijd zorg voor korte en snelle communicatielijnen. Samen realiseren we softwareoplossingen waarmee u het verschil maakt.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Voor jou op maat

Er zijn verschillende soorten applicaties: web, desktop, mobiele apps, integratie, portals etc. Ongeacht jouw behoeftes beschikt ons Application Development team over een brede kennis van diverse technologieën, zoals .NET en iOS-, Android- & Windows-mobile app development. Wij ondersteunen de volledige application lifecycle, van design tot het in beheer nemen van applicaties.

Voorop lopen met applicaties

Met standaardsoftware kunnen standaardproblemen meestal prima worden opgelost. Regelmatig sta je echter voor situaties waarin de standaardsoftware te kort schiet. Met alle gevolgen van dien: vertragingen, extra operationele kosten, fouten, onvoldoende onderscheidend vermogen…

Heb je specifieke functionaliteit nodig waarmee je voorop kunt lopen? Dienen er applicaties geïntegreerd te worden om bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen? Is het nuttig (mobiele) apps in te zetten? En zo ja, hoe dan? Valid is een ervaren en betrokken partner op het gebied van application development, applicatie-integratie en mobile app development. We hebben jarenlange ervaring opgebouwd in het realiseren van uitstekend beheerbare en robuuste oplossingen.

Bewezen apps

Voorbeelden van succesvolle (standaard) appliciaties:

  UREN APP

  PUSH-FOR-WIFI APP

 

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.