Applicatie Integratie

Naadloze integratie

De meeste organisaties hebben meer dan genoeg applicaties! Maar vormen ze ook een goed werkend, geïntegreerd geheel? Kan je écht meer met minder doen?
Bijvoorbeeld door het ontsluiten van de bedrijfsprocessen via een klantportaal of een app voor de medewerkers. Of het laten aansluiten van datastromen op die van jouw partners.

Met Agile Your Legacy transformeren we jouw bestaande applicaties tot één vloeiend, geïntegreerd geheel waardoor efficiency en kwaliteit omhoog gaan en de complexiteit wordt verlaagd. 

Zo hebben we er voor gezorgd dat een vastgoedorganisatie haar klantcontactcenter drastisch heeft gemoderniseerd en een significant hoge ROI heeft bewerkstelligd. Dankzij een functioneel rijke selfservice portaal en de integratie met de achterliggende systemen kon de organisatie een groot aantal processen automatiseren. Het resultaat? Productiviteit ging snel omhoog en het aantal benodigde FTE’s omlaag. 

Naast functionele-, imago- en financiële voordelen krijg jij met Agile Your Legacy ook profijt van verbeterde informatiebeveiliging en risicomanagement. De oplossing wordt dusdanig ontworpen dat alleen de relevante informatie gecommuniceerd wordt. Vanuit security-oogpunt brengen we een veilige scheiding aan tussen systemen. Dit vergroot de veiligheid, zeker als je ook met de buitenwereld communiceert. Er gaat ook nog geen data verloren wanneer er tijdens een interactie onderliggende systemen uitvallen. De distributed architectuur verhoogt de beschikbaarheid van jouw ICT.

Last but no least: je voegt functionaliteiten toe en moderniseert de uitstraling van de organisatie zonder het risico te nemen jouw stabiele legacy-systemen aan te passen. 

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder!

Contact

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.