Menu

Infrastructures

ICT wordt steeds belangrijker voor organisaties. Om duurzaam succesvol te zijn, dient u vol in te zetten op ICT. Uw ICT-infrastructuur vormt daarbij de ruggengraat. Uw infrastructuur moet solide zijn. Betrouwbaar, flexibel, snel en veilig. En ook nog eens niet te duur. Een uitdagende puzzel. Zeker gezien de snelle verandering van de techniek, veeleisende gebruikers en de voortdurende bedreigingen waaraan u wordt bloot gesteld. 

Met onze Infrastructure-diensten kan Valid u voorzien van een state-of-the-art infrastructuur. Een infrastructuur die een robuuste basis vormt voor uw ICT-omgeving. Voor werkplekken, connectivity en datacenter-oplossingen. Van design tot realisatie tot beheer. On-premise, in onze private cloud, in een public cloud of hybride. Bij Valid bent u aan het juiste adres. 

De hoge eisen waaraan uw infrastructuur dient te voldoen vergen een gedegen architectuur. Een architectuur waarin het beste dat de techniek te bieden heeft slim gecombineerd wordt tot een robuuste, gebruiksvriendelijke, flexibele en beheersbare infrastructuur.  Onze infrastructuur-architecten zijn als geen ander in staat zo’n architectuur voor u te ontwerpen en te realiseren. Waarna we u ook de zorg voor het beheer uit handen kunnen nemen. Klik hier voor meer informatie over onze IaaS dienstverlening en de Valid Private cloud oplossing.

Met Bring/Choose-Your-Own-Device-concepten spelen we in op de toenemende trend naar vrijheid en flexibiliteit van gebruikers ten aanzien van hun werkplekken. Waarbij we de beveiliging niet uit het oog verliezen. Moderne werkplekken, waar gebruikers enthousiast van worden.  

Voor uw datacenter(s) zetten we hoog in op centralisatie en virtualisatie. Waarbij we de mogelijkheden van on-premise datacenters, onze private cloud en de public cloud slim combineren en integreren. Zo kunnen we voor u het onderste uit de kan halen. Daarnaast bieden we Disaster Recovery diensten aan, waarbij u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Disaster Recovery as a Service dus. Bekijk hier meer informatie over de Valid Disaster-Recovery-as-a-Service oplossing.

We helpen u graag aan een ICT-infrastructuur waarmee u klaar bent voor de toekomst. U kunt daartoe kundige Infrastructure-professionals van ons inhuren, maar ook voor verregaande uitbesteding bent u bij ons aan het goede adres. Bijvoorbeeld als het gaat om een werkplekoplossing

 


Downloads

FAQ fleXpace®
fleXpace® - Een functioneel overzicht
V-Paper: fleXpace®
Relevante Artikelen

Smartwares
IaaS dienstverlening & de Valid Private Cloud
Disaster Recovery as a Service


Neem contact op met
Patrick Nijssen