Menu

Mobility & de Moderne Werkplek

Altijd en overal bereikbaar

Er wordt steeds meer van medewerkers verwacht, meer productiviteit, meer creativiteit en grotere beschikbaarheid. De grenzen tussen vrije tijd en werk vervagen. Medewerkers willen overal bereikbaar zijn en werken waar en wanneer het hun uitkomt. Het Nieuwe Werken is dan ook niet meer weg te denken in de hedendaagse samenleving. Dat stelt wel eisen aan de informatiebeveiliging. De organisatie die haar medewerkers op de juiste manier weet te faciliteren blijft de concurrentie ver vooruit.

Valid heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, implementeren en beheren van werkplekconcepten, opgedaan bij grote en middelgrote organisaties. Onze projectmanagers en consultants implementeren Valid’s visie tot de optimale infrastructuur voor uw organisatie. Met aandacht voor de gebruiker en voor adoptie. Wat Valid betreft hoeft het geen big bang te zijn, maar past een agile, gefaseerde aanpak vaak net zo goed. Een succesvolle transitie naar een nieuw werkplekconcept is namelijk afhankelijk van de acceptatie en het realiseren van business benefits. Het draait niet om de werkplek, het draait om mensen. 

De moderne werkplek

Kiezen voor Valid betekent vooroplopen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de moderne werkplek voor uw organisatie?

Download de V-PaperDownload de V-Paper

Of bekijk waarom een van onze klanten zo enthousiast is over fleXpace®, het antwoord van Valid op de behoefte aan het Nieuwe Werken.

 

Inspiratie

Wilt u inspiratie? Breng IT & de business bij elkaar. Tijdens een Customer Immersion Experience ervaart u de productiviteitsoplossingen van Microsoft. Doe met uw team in één dagdeel hands-on ervaring op met de nieuwste Microsoft-technologie.

Boek de Customer Immersion ExperienceBoek de Customer Immersion Experience

 

 


Downloads

V-Paper: De gebruiker centraal & IT in control
Windows 10 - F.A.Q.


Relevante Artikelen

In één dagdeel kennismaken met de nieuwste technologie
Wanneer gebruik ik wat in Office 365?


Ga terug naar

Infrastructures


Neem contact op met
Eric Liket