Menu

Kennismakingsavond - Eindhoven

Kennismakingsavond - 23 maart - Eindhoven

Eens in de twee maanden organiseren wij een kennismakingsavond op één van onze kantoren in Eindhoven, Utrecht of in Maastricht. Zodat jij, een gedreven en nieuwsgierige IT professional, op een informele en vrijblijvende manier meer te weten kan komen over onze ambitieuze organisatie.

Als het gaat om de keuze voor een baan, is een goed gevoel erg belangrijk. Daarom nodigen we je uit om alvast eens sfeer proeven op één van onze kantoren, te praten met onze collega’s en om te ervaren hoe het is om bij ons te werken.

Onder het genot van een hapje en een drankje laten wij je zien wat Valid jou als werkgever te bieden heeft. Maar nog meer zijn we geïnteresseerd in jou! Wat zijn je ambities, waar wil je jezelf in ontwikkelen en zijn wij misschien je nieuwe werkgever die voor een volgende stap in je carrière kan zorgen?

Om dit te ontdekken organiseren wij deze kennismakingsavonden. We ontvangen je graag in een informele setting, geven je informatie over Valid en geven je alle ruimte voor het opdoen van indrukken en het stellen van vragen aan onze aanwezige collega’s. Op donderdag 23 maart ben je welkom vanaf 17:00 uur op ons kantoor in Eindhoven, Flight Forum 565.

Zien we je daar? Meld je aan en verstuur je gegevens (bijvoorbeeld je CV) naar onze corporate recruiter Carolien Rook, carolien.rook@valid.nl. Uiteraard kan je haar ook altijd bellen voor meer informatie; 088- 9009500 of 06-21194560. Of kijk op www.carrierebijvalid.nl