Ronde tafel sessie - Data als dé katalysator voor groei in de finance sector

Vastgoedfinancier RNHB is de afgelopen jaren sterk gegroeid en wil voor de komende jaren deze groei bestendigen. Ontdek tijdens deze ronde tafel sessie hoe data als dé katalysator is om deze groei te realiseren en vast te houden.

Door modernisering van haar datahuishouding heeft RNHB haar innovatievermogen vergroot, hoeft zij minder risicokapitaal aan te houden en heeft zij de onboarding van klanten versneld. Project manager Datawarehousing bij RNHB Jan van Poppel presenteert zijn casus en neemt je mee in de best practices rechtstreeks vanuit de praktijk. 

Data-innovatie kan alleen tot volle wasdom komen als automation in dienst staat van de business. In 2020 is Valid een partnership aangegaan TimeXtender. TimeXtender biedt state-of-the-art Data-Empowerment oplossingen, waarmee een data estate tot maar liefst een factor 10 sneller kan worden opgetuigd. Max Geers, Partner Alliance Manager bij TimeXtender, presenteert tijdens de sessie de mogelijkheden. 

Het potentieel van smart data gebruik is enorm. Maar dan wel met de juiste combinatie, realtime beschikbaar en dynamisch en mobiel te ontsluiten. Dat is een vak op zich. Ons vak. Wij nemen je graag mee in de trends van data-innovatie. Frank Maes, Directeur Valid Digital Business, presenteert zijn visie op data-innovatie in de finance sector.

Een ronde tafel gesprek, om jouw wereld en die van ons te verbinden

Leer en discussieer met je vakgenoten. Deze ronde tafel discussie biedt de perfecte gelegenheid om met peers uit de finance sector in gesprek te gaan en je te laten inspireren over de mogelijkheden rondom data-innovatie. Neem deel aan het gesprek.

Klik hier om in te schrijven>>

 

Datum, locatie en agenda

14 juni 2022

Deze ronde tafel sessie vindt plaats op het hoofdkantoor van Valid, de V-Tower. Flight Forum 565, te Eindhoven. 

14:30 uur - Opening en introductie ronde tafel sessie

14:45 uur - Valid - Digitale trends en de uitdagingen rondom IT & data in de finance sector Frank Maes, Directeur Valid Digital Business

15:00 uur - RNHB - Data als katalysator voor groei, innovatie en klantenbinding, Jan van Poppel, eigenaar Intercare Management B.V. & Project Manager Datawarehousing bij RNHB 

15:45 uur - break

16:00 uur - TimeXtender - Tot 10x sneller een data estate realiseren, Max Geers, Partner Alliance Manager TimeXtender

16:15 uur - Ronde tafel discussie onder leiding van Arthur Paanakker, Account manager Valid Digital Business 

17:00 uur - Wrap-up & Borrel 

Deze ronde tafel sessie wordt kosteloos aangeboden door Valid aan leiders die werkzaam zijn in de Finance sector.

Let op; om de kwaliteit van de discussie te waarborgen zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Klik hier om je aan te melden>>

 

Over de sprekers

Jan van Poppel is sinds 2006 eigenaar van Intercare Management B.V. en consulteert organisaties op management niveau. Bij RNHB is hij enkele jaren betrokken als project manager datawarehousing en heeft hij de innovatie van de data-omgeving van RNHB uit eerste hand ervaren. 

Max Geers heeft een lang track record in de IT en diverse rollen bekleed. Middels onder andere meer dan 10 jaar ervaring bij Microsoft kent hij het Nederlandse IT landschap als geen ander. Als partner alliance manager bij TimeXtender zet hij zich in om, onder andere in Nederland, high end datamanagement oplossingen te realiseren. 

*Maakt jouw bedrijf deel uit van de Nederlandse finance-sector? Dan is deelname aan deze digitale ronde tafel sessie gratis. Vul het formulier op deze pagina in om je aan te melden.

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.