Zorg voor wat belangrijk is. Automatiseer de rest.

Stroomlijn repetitieve taken en papierloze processen met Microsoft Power Automate – zodat jij je aandacht op de belangrijkste zaken kunt richten. Tijdens de workshop Flow in a Day maak jij kennis met Microsoft Power Automate!

Tijdens deze gratis workshop laten Mirza Avdic en Tara Willems jou kennismaken en ervaring opdoen met Power Automate. Ze geven handvatten hoe jij het kan gebruiken in je dagelijkse werkzaamheden. Bijvoorbeeld door het automatisch verwerken van gestandaardiseerde documenten, aanvragen goedkeuren en doorzetten naar collega’s, of bedrijfsgegevens overzetten van het ene naar het andere systeem.

Deze sessie is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld medewerkers van een finance afdeling, marketeers, procesmanagers of andere functies waarin dagelijks gestandaardiseerde administratieve taken worden uitgevoerd. Maar uiteraard is iedereen die interesse heeft in de mogelijkheden van Power Automate van harte welkom!

De workshop is kosteloos te volgen. Mirza en Tara verzorgen een presentatie waarin je stap voor stap zelf een proces gaat ontwikkelen. Voorafgaand aan deze workshop krijg je de juiste informatie en middelen om tijdens de workshop zelf aan de knoppen te zitten. Er is dus geen software of licentie nodig om deel te kunnen nemen.

Ook na de sessie kun je nog een maand gebruik maken van Power Automate, tenzij je binnen je organisatie de licentie hebt, dan kan je het langer gebruiken.  

Flow in a day
Gratis workshop

Wanneer?

11 oktober, van 9:30 - 12:00. 

Waar?

Jouw werkplek. En Microsoft Teams.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.