Ronde tafel

AGILE, maar niet voor het management

Geen vaste scope? Geen Steerco? Zelfsturende teams?

Leuk en aardig dat Agile werken, maar hoe manage je dit nou binnen de organisatie en hoe communiceer je naar mijn Stakeholders? De teams werken iteratief en kort-cyclisch, echter de organisatie en haar doelstellingen zijn uitgedrukt in maanden, kwartalen en jaren. Dit onderwerp staat centraal tijdens onze ronde tafel. Kleinschalig en praktijk gericht samen in dialoog over dit onderwerp en elkaars ervaringen.

Een ronde tafel gesprek, om jouw wereld en die van ons te verbinden

Leer en discussieer met je vakgenoten. Deze ronde tafel discussie biedt de perfecte gelegenheid om met experts binnen het Agile-speelveld in gesprek te gaan en je te laten inspireren over de mogelijkheden rondom dit thema. Maak een vliegende start na de zomervakantie en neem deel aan de discussie.

Graag nodigen wij jou uit om deel te nemen aan de Ronde Tafel sessie. Aanmelden kan via de link hieronder.

Meld je aan voor dit event

 

Datum en locatie

Wanneer:

29 september van 13:30 - 17:00

Waar:

Brightlands Smart Service Campus - Smedestraat 2, 6411 CR Heerlen

 

De sprekers

Tim Huibers en Paul van de Gaar van Valid, samen met Kevin Debets en Arne Schouren van APG

Meld je aan voor dit event

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.