Intelligente applicaties

Applicaties die doen wat nodig is en waar gebruikers graag mee werken. Blijere klanten, tevreden medewerkers, lagere kosten dankzij self service en digitaliseren van processen. Dát is hoe je waarde haalt uit data en jouw applicaties optimaal inzet.

Ons devies: moderniseer applicaties, breng ze indien mogelijk naar de cloud en zorg voor een geïntegreerd geheel.

Moderniseer

Het moderniseren van applicaties vereist een integrale aanpak. Een aanpak die modulair en wendbaar in te passen valt in jouw organisatie. Geen one-size-fits-all en ook geen dure maatwerkoplossing, uiteraard met oog voor bestaande investeringen en security-eisen. Ontdek hier onze bewezen aanpak en profiteer van een moderne architectuur.

Naar de cloud

Meer eenvoud, op een slimme manier de nieuwste technologie toevoegen aan je applicaties, veiligheid en continuïteit beter waarborgen; er zijn genoeg argumenten om te kiezen voor een cloud-applicatie. We helpen je met het bepalen van de optimale strategie, we stellen de architectuur op en gaan aan de slag.

Op maat

Met standaardsoftware kunnen standaardproblemen meestal prima worden opgelost. Regelmatig sta je echter voor situaties waarin de standaardsoftware te kort schiet. Ook als het gaat om maatwerk applicaties hebben we een bewezen aanpak die je helpt je bedrijfsprocessen optimaal in te richten en te digitaliseren. Ontdek hier wat we voor jou doen.

Integratie

We integreren data uit applicaties en devices, zowel batch- als streaming data, op een eenduidige wijze. We brengen je data tot leven en integreren zo nodig je hele keten zodat je beter samenwerkt met je klanten en je leveranciers. Het Smart Data Platform biedt uitkomst.

Het platform is modulair en de architectuur maakt dat het uiterst flexibel en schaalbaar is. Ga vandaag nog aan de slag met het Smart Data Platform.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.