Menu

Quality & Service Management

Het leveren van hoogwaardige kwaliteit wordt in toenemende mate een hygiëne factor. De concurrentie is hevig en wie mindere kwaliteit levert, mag niet meer meespelen. Of het nu gaat om producten of om diensten. U wilt deze hoge kwaliteit tegen de laagst mogelijke kosten bereiken.

Er zijn diverse mogelijkheden om hoge kwaliteit te realiseren. Valid helpt om de juiste balans te kiezen tussen deze verschillende mogelijkheden en de kosten daarvan. Voor vraagstukken rondom Requirements Management, Procesoptimalisatie, Quality Assurance en Testen bent u bij Valid aan het juiste adres. Waarbij ICT Service Management een van onze specialismen vormt. 

Hoge kwaliteit is een must-have. Maar zowel tijdens projecten als tijdens de operatie staat de kwaliteit regelmatig onder druk. Spanningen op scope, tijd of geld leiden vaak, in eerste instantie ongemerkt, tot een kwalitatief minder goed product of dienst, met alle gevolgen van dien.

Valid helpt u bij het vinden van de optimale balans in de maatregelen om hoge kwaliteit te waarborgen. Via een Quality Survey helpt Valid de effectiviteit en efficiëntie van de maatregelen te bepalen en adviseert u  ten aanzien van uw aanpak rondom quality management. Valid kan u helpen om quality management in uw organisatie in te richten, om de kwaliteitsmaatregelen continu te monitoren en waar nodig bij te sturen.

Bij Valid kunt u terecht voor betrokken professionals, die voor u activiteiten rondom Requirements Management, Procesoptimalisaties, Quality Assurance en Testen kunnen uitvoeren. Hierbij zetten we geavanceerde tooling in om processen te ondersteunen of wederkerende activiteiten te automatiseren. Denk hierbij aan het visualiseren van requirements en het automatisch uitvoeren van regressie-testen.

ICT Service Management vormt een van onze specialiteiten. En dat is niet vreemd: we zijn immers zelf een ICT-dienstverlener. Valid biedt u een framework en aanpak voor de snelle implementatie of optimalisatie van ICT-beheerprocessen. Hiertoe beschikken we over een aantal modulaire building blocks die naadloos op elkaar aansluiten. Zodat u ICT-services met een hoge kwaliteit kunt blijven leveren als optimale ondersteuning van uw business.