Menu

Kwaliteit staat voorop bij Quality Management

Het leveren van hoogwaardige kwaliteit wordt in toenemende mate een hygiëne factor. De concurrentie is hevig en wie mindere kwaliteit levert, mag niet meer meespelen. Of het nu gaat om producten of om diensten. U wilt deze hoge kwaliteit tegen de laagst mogelijke kosten bereiken.

Er zijn diverse mogelijkheden om hoge kwaliteit te realiseren. Valid helpt om de juiste balans te kiezen tussen deze verschillende mogelijkheden en de kosten daarvan. Voor vraagstukken rondom Requirements Management, Procesoptimalisatie, Quality Assurance en Testen bent u bij Valid aan het juiste adres. 

Hoge kwaliteit is een must-have. Maar zowel tijdens projecten als tijdens de operatie staat de kwaliteit regelmatig onder druk. Spanningen op scope, tijd of geld leiden vaak, in eerste instantie ongemerkt, tot een kwalitatief minder goed product of dienst, met alle gevolgen van dien.

Valid helpt u bij het vinden van de optimale balans in de maatregelen om hoge kwaliteit te waarborgen. Valid helpt u de effectiviteit en efficiëntie van de maatregelen te bepalen en adviseert u  ten aanzien van uw aanpak rondom quality management. Valid kan u helpen om quality management in uw organisatie in te richten, om de kwaliteitsmaatregelen continu te monitoren en waar nodig bij te sturen.

Bij Valid kunt u terecht voor betrokken professionals, die voor u activiteiten rondom Requirements Management, Procesoptimalisaties, Quality Assurance en Testen kunnen uitvoeren. Hierbij hebben onze professionals de juiste ervaring om processen te ondersteunen of wederkerende activiteiten te automatiseren. Denk hierbij aan het visualiseren van requirements en het automatisch uitvoeren van regressie-testen.

Meer en meer zijn we betrokken bij Agile projecten, waarbij de rolverdeling binnen een team niet meer zo zwart-wit is als het vroeger was. Onze Quality Management professionals hebben al jaren ervaring in deze manier van werken en kunnen u ondersteunen in een verandertraject naar een Agile projectomgeving of een multi-diciplinaire rol aannemen binnen een Agile project.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op, we helpen u graag vooroplopen.Relevante Artikelen

App Development - Hoe gaan Progressive Web Apps je helpen?
Loop voorop met Maatwerk applicaties
Neem contact op met
Koen Lambooij