We zijn goed op elkaar ingespeeld. Valid heeft kennis van zaken en ze hebben bewezen een goede job te doen. Michel Feddema, Information Manager

Q-Park

Q-Park Control Room - Op ieder gewenst moment de juiste informatie

In aanloop naar de introductie van een nieuw klantenservicesysteem, heeft Q-Park, één van de grootste Europese parkeerdienstverleners, voor Valid gekozen. De IT-dienstverlener levert de infrastructuur die ervoor zorgt dat operators in de Q-Park Control Room op elk gewenst moment de juiste informatie hebben om parkeerders snel en adequaat te kunnen helpen.

Q-Park onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van de parkeervoorzieningen en dienstverlening. “Mensen moeten gemakkelijk en snel hun auto kunnen parkeren en daarna zonder oponthoud weer kunnen uitrijden”, zegt Michel Feddema, Information Manager Q-Park Control Room (QCR). “Goede klantenservice is daarbij zeer belangrijk.” Die klantenservice wordt geboden vanuit de QCR voor de parkeerfaciliteiten in heel Europa.

“Er kan altijd iets misgaan, zoals een storing bij een betaalautomaat of klanten die hun parkeerkaartje kwijtraken waardoor ze niet naar binnen kunnen”, vervolgt Feddema. “Als zij dan contact opnemen met de QCR is het essentieel dat onze operators meteen de juiste informatie over betreffende garage en gehanteerde betaalsystemen kunnen oproepen.”

Valid zorgt, sinds 2012, dat dat mogelijk is en ontsluit middels Virtual Desktop Infrastructure de applicaties die de operators voor hun werk nodig hebben. Ook monitort en beheert Valid deze robuuste omgeving 24x7. Feddema: “De QCR is uitermate bedrijfskritisch. Vandaar dat de meeste componenten in de infrastructuur redundant en hoog-beschikbaar zijn uitgevoerd. Ze draaien in een ‘private cage’.”

Feddema: “Nu we dit jaar met nieuwe contactcenter-software gaan werken, leek het ons goed om voor de onderliggende infrastructuur ook weer eens een marktscan te doen. Valid heeft deze exercitie met glans doorstaan. We zijn goed op elkaar ingespeeld. Valid heeft kennis van zaken en ze hebben bewezen een goede job te doen. Het huidige systeem werkt tot volle tevredenheid.”

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.