Ik heb gesolliciteerd. En nu?

Je hebt gesolliciteerd en ziet mogelijkheden om een nieuwe stap in je carrière te zetten bij Valid! Nadat wij je gegevens hebben ontvangen, zal één van onze recruiters (Carolien of Laura) kijken of er een mogelijke match is. Binnen enkele werkdagen na je sollicitatie krijg je hierover bericht. Zijn ze positief over je sollicitatie? Dan zal de recruiter contact met je opnemen voor meer informatie en een eerste indruk. Vervolgens zullen we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek op één van onze kantoren in Eindhoven of Maastricht, of voor een digitaal gesprek. 

Omdat we het belangrijk vinden om snel te kunnen schakelen, plannen we dit gesprek het liefst zo snel mogelijk. Voor sommige vacatures weten wij al na één gesprek of wij je een aanbieding willen geven, voor andere (de meeste) vacatures voeren wij twee sollicitatiegesprekken. Tijdens de sollicitatieprocedure houd je intensief contact met je recruiter en kan je altijd met vragen bij haar terecht.  

Ons recruitmentteam, en natuurlijk de overige collega's waar je mee in aanraking komt, zetten zich continu in om je sollicitatieproces vlekkeloos (en leuk!) te laten verlopen. Zodat jij er, ongeacht de uitkomst, altijd met een positef gevoel op je sollicitatie bij Valid terugkijkt!

Open sollicitatie

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken, maar staat je droombaan niet tussen onze openstaande vacatures? Geen probleem! Stuur ons een bericht en we gaan voor je kijken naar de mogelijkheden. 

Onze Corporate Recruiters

Carolien en Laura zijn verantwoordelijk voor de werving en selectie van Valid. Je zult tijdens de sollicitatieprocedure dan ook zeker met één van hen contact hebben. Heb je een vraag over werken bij Valid, jouw sollicitatieprocedure of over een vacature? Laat het hen weten!

Carolien 

Mail Carolien               Mail Laura

Algemeen
recruitment@valid.nl
088- 900 9500 

Carolien Rook
06- 2119 4560

Laura de Bruijn
06- 1139 6246


 


 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.