Business Productivity

Verbonden -  Anyplace, Anytime, Anyhow

Voorop lopen betekent dat medewerkers overal, onafhankelijk van tijd en plaats kunnen werken en snel de juiste keuzes maken op basis van de meest actuele informatie. Collega’s moeten elkaar onbelemmerd vinden om snel en slagvaardig te overleggen met klanten en partners. Dit resulteert in een hogere productiviteit, efficiëntere werkprocessen en meer tevreden medewerkers en klanten. 

Onze Business Productivity professionals zorgen dat dit voor elkaar komt. Daarnaast staat Business Productivity in het teken van het realiseren van compliance en het garanderen van de kwaliteit van informatie in termen van integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid. 

Meer over onze visie op Business Productivity

Oplossingen voor productiviteit

Wij zorgen ervoor dat uw gebruikers altijd verbonden zijn. Dat uw gebruikers voorop lopen. Ongeacht tijdstip, locatie en device. Daardoor kunt u:

  • Effectief, efficiënt en veilig samenwerken
  • Altijd, hoe dan ook en waar dan ook toegang hebben tot bedrijfsinformatie en die delen
  • Documenten en informatie managen en workflows daaromheen organiseren

Wij realiseren dit onder meer door het regelen van één digitale werkomgeving voor medewerkers, klanten en leveranciers. In de Cloud, on premise of in een hybride omgeving. Dit kan separaat of als onderdeel van onze Moderne Werkplek-oplossing fleXpace®. Dat doen wij in drie stappen: 

1.            Implementatie Office 365 en SharePoint
2.            Migratie van oudere versies naar de laatste SharePoint versie
3.            Adoptie-programma om ervoor te zorgen dat uw medewerkers optimaal met de oplossing te werken

Hands-on ervaring met de nieuwste technologie

Wilt u inspiratie? Breng IT & de business bij elkaar. Tijdens een Customer Immersion Experience ervaart u de productiviteitsoplossingen van Microsoft. Doe met uw team in één dagdeel hands-on ervaring op met de nieuwste Microsoft-technologie.

Boek de Customer Immersion Experience

Relevante Diensten

Consultancy & Interim Professionals
Project Services

Relevante Artikelen

Microsoft Teams; Hoe wat en waarom?
Van Gansewinkel

Neem contact op met Jacques Born