Menu

Het Business Intelligence Development Framework

De benodigde informatie, in de juiste vorm, op de juiste plaats en op het juiste moment staat aan de basis van ons gedachtegoed over onze Business Intelligence-dienstverlening. Betrouwbare, relevante informatie bevordert een tijdige, gefundeerde besluitvorming op alle niveaus binnen uw organisatie. 

Met Business Intelligence-diensten helpt Valid u om scherpe analyses te maken en te anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. We combineren hiertoe data uit interne en externe bronnen en realiseren reports, forecasts en dashboards. Zo heeft u altijd alle relevante informatie bij de hand en kunt u tijdig de juiste beslissingen nemen. 

Het Business Intelligence Development Framework van Valid verheldert welke stappen nodig zijn om een effectieve Business Intelligence-omgeving te ontwikkelen. Onze Business Intelligence-consultants en -specialisten beschikken over diepgaande kennis, passie voor het vak én de praktijkervaring die nodig is om u het juiste advies te geven. En vervolgens om flexibele Business Intelligence-oplossingen te implementeren die werken. Zodat u tijdig de juiste beslissingen kunt nemen om voorop te blijven lopen. Bekijk hier welke organisaties al gebruik maken van deze intelligente oplossingen.Neem contact op met
Frank Maes