Menu

Business Applications

Met standaardsoftware kunnen standaardproblemen veelal prima opgelost worden. Vaak komt u echter uitdagingen tegen waarbij standaardsoftware tekort schiet. Uitdagingen die andere oplossingen vergen. Bijvoorbeeld als er specifieke functionaliteit nodig is waarmee u net het verschil kunt maken in uw markt. Of als er applicaties geïntegreerd dienen te worden. Of als u een op uw situatie toegespitste oplossing voor contentmanagement en collaboration nodig heeft, zodat uw gebruikers beter kunnen samenwerken.

In dat soort situaties voorzien de Business Application-diensten van Valid u van oplossingen. Software op maat, waarbij we natuurlijk gebruiken maken van hoogwaardige tooling en frameworks. Valid is een ervaren en betrokken partner op het gebied van application development, application integration en mobile app development.

We zijn ook gespecialiseerd in het implementeren en beheren van Microsoft SharePoint. Hiermee kunt u mensen, processen en informatie samen brengen in een gebruikersvriendelijke omgeving. Productiviteit, samenwerkmogelijkheden en eenvoud zijn kernwoorden voor uw organisatie. Flexibiliteit, schaalbaarheid en vele mogelijkheden zijn slechts enkele steekwoorden voor de oplossing vanuit ICT optiek.

Zo realiseren we Business Applications die u helpen voorop te lopen.

Applicaties die gewoon doen wat  nodig is en waar gebruikers graag mee werken. Onze aanpak is erop gericht om precies dat te realiseren. Leveren wat er echt nodig is; dat gaan we samen met u realiseren. Valid hanteert een iteratieve aanpak, waarbij we u actief betrekken in het ontwikkelproces. Zo ziet u direct progressie en bent u in staat om het ontwikkelteam snel en continu van feedback te voorzien en bij te sturen.

Binnen Business Applications heeft Valid een sterke focus op Microsoft-technologie. We zijn sterk in .NET development. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in mobile app development voor alle gangbare platformen: iOS, Android, Windows. Wij ondersteunen de volledige application lifecycle, van design tot het in beheer nemen van applicaties en alles wat daar tussenin zit. Naast onze bovengemiddeld goede softwarespecialisten maken we het verschil met onze aanpak: veel interactie en kort op de bal spelen.

Het SharePoint team van Valid weet wat er komt kijken bij de implementatie van SharePoint en heeft daarom de Collaboration Implementation Method (CIM) ontwikkeld. Samen met u bepalen we de scope en checken steeds of de te implementeren SharePoint oplossing de meerwaarde biedt die u verwacht. Naast het gezamenlijk bepalen van de oplossing denken wij ook met u mee hoe SharePoint verder bij kan dragen aan uw business benefits bijvoorbeeld door de koppeling met een Business Intelligence-oplossing of maatwerkontwikkeling. Daarbij zorgen wij ook voor draagvlak door het geven van trainingen en een goede governance.

Valid kent verschillende samenwerkingsvormen. U kunt ervaren software-professionals bij ons inhuren, maar ook softwareprojecten aan ons uitbesteden. Welke vorm u ook kiest, we dragen altijd zorg voor korte en snelle communicatielijnen. Samen realiseren we software-oplossingen waarmee u het verschil kunt maken.

 

 

Relevante Artikelen

Van Gansewinkel
Justlease.nl
Hoe Progressive Web Apps je gaan helpen
Microsoft Customer Immersion Experience
Collaboration


Neem contact op met
Michèl Robberts