Menu

Big Data & Advanced Analytics

De hoeveelheid data blijft exponentieel groeien. Net als de verscheidenheid aan data en het aantal interne- en externe bronnen. Deze groei biedt kansen voor uw organisatie om sneller te acteren, te voorspellen waar uw markt zich naar toe gaat bewegen en zelfs nieuwe business modellen te ontwikkelen. Big Data in optima forma. 

Continuïteit van kennis en talent 

HR Analytics is een datagedreven aanpak waarin Business Intelligence en Advanced Analytics gecombineerd worden om medewerkerprestaties te voorspellen. Zo worden de uitdagingen rondom talent het hoofd geboden en creëren we krachtige inzichten.  

Van Big Data naar Big Impact   

Hoe gaat u dat bewerkstelligen, vraagt u zich af? De oplossing is dichterbij dan u wellicht denkt. Valid heeft een serie workshops ontwikkeld, om de waarde van uw data in kaart te brengen. Bring Your Own Insights en Bring Your Own Analytics noemen we dat. 

Hoeveel is uw data waard? Bekijk de mogelijkheden van onze Bring Your Own Analytics workshop. 

Is de waarde u duidelijk, maar wilt u meer inzichten uit uw data halen? Ook daar helpen we u graag mee, met behulp van een Bring Your Own Insights workshop. Bekijk de mogelijkheden en ontdek nieuwe inzichten uit uw data.    

In drie stappen naar Big Data  

Welke route u ook bewandelt, bescherming van de reeds gedane investeringen verdient topprioriteit. Maar hoe kan het huidige dataplatform getransformeerd worden naar een Modern Dataplatform?  

“In drie stappen naar Big Data” is de aanpak die Valid daarbij hanteert: Moderniseer, Verrijk en Exploiteer. Download de V-Paperen ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. 

Is het tijd om de theorie in praktijk te brengen? In samenwerking met Microsoft heeft Valid een stapsgewijze aanpak ontwikkeld, om toe te werken naar een Modern Dataplatform.   

Om u te enablen op het gebied van Big Data & Advanced Analytics heeft Valid als eerste dienstverlener in Europa Microsofts Analytics Platform System (APS) aangeschaft. Of het nou gaat om gestructureerde of ongestructureerde data, de dienstverlening van Valid helpt u inzichten te verkrijgen die u voorheen niet voor mogelijk hield. Ontdek de kracht van het APS.   

Wat is "het Moderne Dataplatform"? Bekijk de video.        


Downloads

V-Paper: In drie stappen naar Big Data
Relevante Artikelen

Omron
Zuyd Hogeschool
QPark
Industry 4.0 - Toegankelijk voor elke organisatie?


Neem contact op met
Jacques Born