Nationale Benchmark Data Innovatie in Industrie - 2020

In industriële organisaties levert een datagedreven proces een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de efficiëntie. Veel inefficiënties zijn in meer of mindere mate te herleiden tot een gebrekkige datahuishouding, suboptimale samenwerking in de keten of een gebrek aan vernieuwing. Met het datagedreven maken van de werkprocessen kunnen grote slagen worden gemaakt. Door slimmer en vooral gestructureerd data te verzamelen en te verwerken, wordt de bedrijfsvoering sterk verbeterd.

Nationale Benchmark Data Innovatie in Industrie - 2020

Met de benchmark onderzoeken we hoe organisaties in de industriële waardeketen anticiperen op het snel veranderende speelveld van data innovaties.

  • Welke onderwerpen hebben prioriteit om tot een datagedreven organisatie te komen?
  • Tegen welke barrières loopt men aan om concreet de volgende stap daadwerkelijk te nemen?
  • Op welke visie zijn de plannen voor de toekomst gebaseerd?

Doe mee met het onderzoek

Meedoen kost ongeveer 8-12 minuten van jouw tijd. Direct na afronding van het onderzoek ontvang je een terugkoppeling op jouw antwoorden in de vorm van een persoonlijke benchmark met jouw vakgenoten. Bovendien delen we na het onderzoek het complete onderzoeksrapport met je.

Klik hier en doe mee!

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.