Menu

Maatwerkapplicaties

Apps in alle soorten en maten

Applicaties die gewoon doen wat nodig is en waar gebruikers graag mee werken. Blijere klanten, tevreden medewerkers, lagere kosten dankzij selfservice en digitaliseren van processen. Wat wilt u nog meer?

Onze aanpak is erop gericht om precies dát te realiseren. Samen met u. Valid hanteert daarbij een agile werkwijze, waarbij we u actief betrekken in het ontwikkelproces. Zo ziet u direct progressie en bent u in staat om het ontwikkelteam snel en continu van feedback te voorzien. Wij bieden verschillende samenwerkingsvormen. U kunt ervaren softwareprofessionals bij ons inhuren, maar ook softwareprojecten aan ons uitbesteden. Welke vorm u ook kiest, we dragen altijd zorg voor korte en snelle communicatielijnen. Samen realiseren we softwareoplossingen waarmee u het verschil maakt.

Ons Application Development team baseert zich op de Microsoft-technologie. De professionals beschikken over een brede kennis van diverse technologieën, zoals .NET en iOS-, Android- & Windows-mobile app development. Wij ondersteunen de volledige application lifecycle, van design tot het in beheer nemen van applicaties en alles wat daar tussenin zit.

Valid Development Factory

De Valid Development Factory biedt de mogelijkheid om het gehele proces van softwarecreatie te outsourcen naar Valid, op basis van resultaatverplichting. De Valid Development Factory bestaat uit een dedicated team van professionals. Een combinatie van werkwijzen, best practices, tooling en frameworks waarborgt de inhoudelijke kwaliteit en een snellere time-to-market, zonder dat u hoeft te investeren in het opzetten dan wel in stand houden van de ontwikkelomgeving. De Valid Development Factory ondersteunt softwareontwikkeling met .NET- en Azure-technologie.Relevante Artikelen

Mobiele Apps: de top van de ijsberg
Justlease.nl


Ga terug naar

Applications


Neem contact op met
Frank Maes