Menu

Applicatie Integratie - Agile your Legacy

Naadloze integratie

U heeft meer dan genoeg applicaties! Maar vormen ze ook een goed werkend, geïntegreerd geheel? Bijvoorbeeld voor het ontsluiten van uw bedrijfsprocessen via een klantportaal of een app voor uw medewerkers. Of het laten aansluiten van uw datastromen op die van uw partners. Want dan kunt u letterlijk meer met minder doen. 

Met Agile Your Legacy hebben we er bijvoorbeeld voor gezorgd dat een vastgoedorganisatie haar Klantcontactcenter drastisch heeft gemoderniseerd en een significant hoge ROI heeft bewerkstelligd. Dankzij een functioneel rijke selfservice portaal en de integratie met de achterliggende CRM-, vastgoedmanagement- en planning-applicaties kon de organisatie een groot aantal processen automatiseren. Hierdoor gingen de productiviteit snel omhoog en het aantal benodigde FTE’s omlaag. 

Naast de functionele-, imago- en financiële voordelen biedt dit ook profijt op het gebied van informatiebeveiliging en risicomanagement. De oplossing wordt dusdanig ontworpen dat alleen de relevante informatie daadwerkelijk gecommuniceerd wordt. 

Agile your legacy

Vanuit security-oogpunt brengen we tevens een veilige scheiding aan tussen de systemen. Dit vergroot de veiligheid, zeker als u ook met de buitenwereld communiceert. Uiteraard gaat er ook nog geen data verloren als tijdens een interactie onderliggende systemen uitvallen. De distributed architectuur verhoogt de beschikbaarheid van uw ICT. Last but no least… uw legacy systemen hoeven niet geraakt te worden. U voegt functionaliteiten toe en moderniseert de uitstraling van uw organisatie zonder het risico te nemen uw stabiele legacy-systemen aan te passen. 

Agile Your Legacy kunnen we in uw eigen infrastructuur of in de Cloud implementeren. In dat laatste geval hoeft u geen zorgen te hebben over schaalbaarheid. Pay-as-you-go is het devies. “Stay Ahead” in optima forma!Relevante Artikelen

Hoe gaan progressive web apps je helpen?
Justlease.nl


Ga terug naar

Applications


Neem contact op met
Frank Maes