Analytics

Data Science

De juiste inzet van data laat uw organisatie voorop lopen. De hoeveelheid data die relevant is voor uw organisatie blijft exponentieel groeien. Daarbij gaat het niet alleen over data die in interne systemen opgeslagen zijn, maar ook om externe data. In een verscheidenheid aan datatypen. Waar traditionele BI uitsluitend draaide om cijfers, gaat innovatieve Analytics ook over teksten, video’s, gezichten en stemmen…

Het is de uitdaging om snel uit deze grote hoeveelheden ongelijksoortige data de voor uw business relevante informatie te distilleren, om inzichten te presenteren, acties te automatiseren, voorspellingen te doen, en zelfs om nieuwe business modellen te ontwikkelen. Big Data in optima forma. Valid heeft een aanpak en reeks aan diensten ontwikkeld om u te helpen deze kansen te benutten. Die aanpak noemen we "Van Big Data naar Big Impact". 

Van Big Data naar Big Impact

Business Intelligence

Met Analytics Services helpt Valid u om scherpe analyses te maken en te anticiperen op toekomstige ontwikkelingen.

Business Intelligence met succes

Inzicht in talent

Continuïteit van kennis en talent: Workforce Analytics is een datagedreven aanpak waarin Business Intelligence en Advanced Analytics gecombineerd worden om prestaties en gedrag van medewerkers te voorspellen. Zo worden de uitdagingen rondom het aantrekken en behouden van talent het hoofd geboden en creëren we diepgaande inzichten.

 WORKFORCE Analytics

Voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, ook wel bekend als Engelse variant; de GDPR) wordt in mei 2018 van kracht. Iedere organisatie in Nederland zal hier mee te maken krijgen. ICT helpt om te voldoen aan deze veelomvattende wetgeving. 

Aan de slag met de AVG

Downloads

V-Paper: in drie stappen naar Big Data

Relevante Diensten

Consultancy & Interim Professionals
Project Services

Relevante Artikelen

Wat is Business Intelligence?
Een gemiddelde dag in het leven van een Data Scientist
Logicx
Freo - Hogere online conversie met Artificial Intelligence

Neem contact op met Guido Ritzen